Dino ÚNIKOVÁ HRA: PÁN PRSTENŮ - párty hra

Napínavá úniková hra EXIT na motivy Pána prstenů. Pomůžete Frodovi a Společenstvu zničit Jeden prsten a zachránit Středozem? Čeká vás spousta nástrah a rébusů. 
EAN: 8590878655362
Kód 1: 32655362
Kód 2: 21655362
399 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Napínavá úniková hra EXIT na motivy Pána prstenů. Pomůžete Frodovi a Společenstvu zničit Jeden prsten a zachránit Středozem? Čeká vás spousta nástrah a rébusů. I vy můžete stát za zničením Jednoho prstenu a za zachránou celé Středozemě. Podaří se vám to dřív, než bude pozdě? Sestavte tým, který se nebojí výzev a umí luštit ty nejzáhadnější šifry. K ruce vám sice bude dešifrovací kotouč a karty s nápovědami, ale to hlavní bude na vás.

  • Balení obsahuje: karty s nápovědou, odpovědí, rébusy a zvláštní karty, 1 kniha, 1 dešifrovací kotouč, zvláštní předměty a žetony, pravidla 

  • Doba hraní: 90 minut

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká výjimečný herní zážitek. Úniková hra Pán prstenů je svou úrovní vhodná pro začátečníky. V kolekci her EXIT ale najdete také náročnosti pro pokročilé hráče či skutečné experty.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Logické
Věk: Od 10 let

Jak na Exit - Únikové hry?

Načítám