Orbico Pokémon Battle - sběratelské figurky

Neobvyklá stvoření s velkou silou se vracejí, aby společně se svým trenérem dobyli svět a porazili nepřátele, se kterými se cestou setkají. Trénujte své spoluhráče každý den! 
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 0889933950077
Kód 1: 4695007
295 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Neobvyklá stvoření s velkou silou se vracejí, aby společně se svým trenérem dobyli svět a porazili nepřátele, se kterými se cestou setkají. Trénujte své spoluhráče každý den! Zdokonalte jejich dovednosti a naučte je zcela nové bojové techniky. Zúčastněte se přátelských zápasů, a až budete připraveni, postavte se v aréně a bojujte o titul šampiona Pokémonů! Který Pokémon se přidá do vaší party? Bude to Lucariův věrný a poslušný válečník? Umbreon je vývoj Eeevee během noci, nebo možná Espeon je vývoj Eeevee, ale během dne nebo ráno?

Figurky bitvy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Výrobce si dal záležet na důležitých detailech, díky kterým hračky dokonale odrážejí hrdiny známé z univerza Pokémonů.

  • Rozměry balení: 17,7 x 6 x 11,43 cm

  • Druhy: Magmar, Sylveon, Electabuzz, Duskull + Treecko, Mudkip + Geodude, Torchic + Clefairy (dle skladové dostupnosti)

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Pokémon, Pikachu
Věk: Od 4 let
Načítám