Easy Kids PASTEL - Školní plastelína - 6 pastelových barev

Plastelína pro děti EASY Kids v pastelových barvách.
EAN: 5905339417152
Kód 1: S941715
18 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 21ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Plastelína pro děti EASY Kids v pastelových barvách. Rozšiřte si sbírku plastelíny o tyto další pastelové barvy a posuňte vaši kreativitu a zábavu na další úroveň! Barevná, tvárná a nešpinící ruce plastelína Easy Kids je fantastickou zábavou pro děti všech věkových kategorií. 

Tvarování modelů z plastelíny posiluje vnímání trojrozměrných útvarů, rozvíjí také manuální zručnost a umožňuje experimentovat s mícháním barev. Plastelína Easy Kids působením tepla měkne a snadno se s ní pracuje, takže děti snadno zvládnou vytváření trojrozměrných modelů a postaviček, ale také lepit obrázky na ploše. Plastelína EASY Kids je zabalena do praktické krabičky s blistrem, který rozděluje barvy. Plastelínu pro děti lze používat opakovaně, stačí ji zahřát v rukou a vytvořit nové modely.

Barvy jednotlivých kousků je možné vzájemně míchat a vytvářet nové v souladu s pravidly míchání barev. Je však nutné zohlednit, že se jedná o nezvratný proces – jednou smíchanou plastelínu již nelze navrátit do původního stavu.

Parametry:

  • v sadě: 6 pastelových barev

  • tvar: kulatý

  • rozměr jednoho válečku: 70 x 13 mm

  • hmotnost jednoho válečku: 16 g

  • netoxické, zdravotně nezávadné

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám