Easy KIDS WAY - Gumovací kuličkové pero - modrá náplň - 0,5 mm

Vygumuj a přepiš! Gumovací kuličkové pero z kolekce Kids se dokonale osvědčí ve škole i doma. Nyní se při psaní poznámek nemusíte bát škrtání nebo chyb - pokud již některá informace nebude aktuální, jednoduše ji vygumujte!
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 5905339418524
Kód 1: S941851
25 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 23ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vygumuj a přepiš! Gumovací kuličkové pero z kolekce Kids se dokonale osvědčí ve škole i doma. Nyní se při psaní poznámek nemusíte bát škrtání nebo chyb - pokud již některá informace nebude aktuální, jednoduše ji vygumujte! Máte dost nudných, standardních propisek? Skončete s rutinou, prolomte stereotypy! Pera EASY WAY byla navržena speciálně s myšlenkou na děti, které se rády odlišují. Barvy per a jejich vzory jsou jedinečné a nelze kolem nich projít bez povšimnutí. 

V kuličkových perech EASY WAY je použit inkoust, jehož vlastnosti umožňují jeho vygumování pomocí gumy, která je umístěna na konci pera. Pevná koncovka umožňuje vedení tenké čáry. Měkký, pogumovaný úchop zajišťuje pohodlí i při dlouhodobém zápisu. Díky tomu je mimořádně příjemné na dotek a neklouže z ruky. Víčko v barvě těla zabraňuje vysychání náplně a náhodnému znečištění v době, kdy propisku nepoužíváte. 

Kuličkové pero EASY WAY je naplněno speciální termo náplní a pro plnění své funkce by mělo být skladováno při běžné pokojové teplotě - max 35 °C a vyhýbat se přímému kontaktu se sluncem. Pro udržení delší životnosti pera je nejlepší jej skladovat v chladnějších teplotách.
Pokud při správném skladování pero přestane psát – je potřeba perem zatřepat, aby náplň mohla stéct zpět k hrotu. Pokud při nesprávném skladování pero přestane psát, je potřeba jej zchladit například v lednici. 

Parametry:

  • Náplň: speciální gumovací inkoust

  • Barva náplně: modrá

  • Šíře stopy: 0,5 mm

  • Napsaný text lze vymazat plastovým zakončením pera a znovu přepsat na tomtéž místě

  • Pogumovaný úchop

  • Barva pera: žlutá / modrá

  •  

Balení: 1 ks
Načítám