PRIMO Sada Pouring READY MIX MEDIUM - 5 x 100 ml

Akrylové barvy připravené k použití pro techniku Pouringu.

EAN: 8006919310973
Kód 1: M-4002P5S
349 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Akrylové barvy připravené k použití pro techniku Pouringu.

  • Sada obsahuje: 5x 100 ml 

Jednotlivé barvy lze mísit dohromady a vytvářet tak různé odstíny. Úžasné mramorové efekty se získají pomalým litím na povrch a následným nakláněním povrchu (plátno, karton, dřevo) různými směry. Můžeme je  nalít do sklenice, jednu na druhou bez smíchání a pak  obsah sklenice rozlít na povrch (plátno, dřevo nebo jiné). Přidáním několika kapek silikonového oleje do barev před použitím lze dosáhnout překvapivých efektů ve tvaru kruhových buněk. Vzhledem k tomu, že  tekutinová struktura našeho produktu může způsobit usazování, dobře protřepejte a nechte jej několik minut před použitím usadit, aby mohl uniknout vzduch obsažený v důsledku protřepání. Barvy reagují na teplo (např. foukání fénem) vede k zajímavým efektům. 

Vzhledem k tomu, že  tekutinová struktura našeho produktu může způsobit usazování, dobře protřepejte a nechte jej několik minut před použitím usadit, aby mohl uniknout vzduch obsažený v důsledku protřepání.

Technika č. 1 - MONOCHROMATICKÉ VYLÉVÁNÍ

  • Nalít jednu barvu najednou na daný povrch. Opatrně jej přesuňte tak, aby se barvy náhodně posouvaly a stékaly do sebe. Jakmile dosáhnete požadovaných tvarů a pruhů, nechte práci zaschnout.

Technika č. 2 - MULTICHROMATICKÉ VYLÉVÁNÍ

  • Nalijte více  barev najednou do sklenice, aniž byste obsah promíchali. Nalijte obsah sklenice na daný povrch a počkejte, až se barvy objeví a vytečou. Pozor! Jemně pohybujte s hotovým výrobkem, aby barvy tekly pomalu. Jakmile budete s výsledkem spokojeni, nechte jej uschnout.

Důležité:

  • Barvy se pohybují i během sušení

  • Přebytečná barva z podkladu vytéká a snadno se zamažete. Doporučujeme nosit rukavice a zástěru a chránit pracovní povrch, protože barva je po zaschnutí permanentní.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám