Small Foot Dřevěné stavební kostky ZOO - 50 ks

Tyto pevné kostky jsou vyrobeny ze 100% certifikovaného FSC dřeva a mají potisk zvířátek ze zoo a přírody.
EAN: 4020972110541
Kód 1: LE11054
500 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tyto pevné kostky jsou vyrobeny ze 100% certifikovaného FSC dřeva a mají potisk zvířátek ze zoo a přírody. Kostky lze jednoduše uchopit, pomáhají tak s rozvojem jemné motoriky dětí. 

Hlavní vlastnosti:

  • baleno v praktickém boxu s rukojetí

  • obsahuje 50 ks kostek

  • vyrobeno ze 100% FSC dřeva

Parametry.

  • Rozměr: největší kostka 6 x 3 x 3 cm, nejmenší kostka 3 x 3 x 1,5 cm

  • Materiál: dřevo

  • Počet: 50 kusů

  • 100% FSC

Značka a certifikát FSC (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 50
Věk: Od 12 měsíců
Načítám