JARNIVYPRODEJ

Mindok Ztracené dědictví: Létající zahrada

Ztraceny a rozváty do všech konců světa jsou části podivného cizího komplexu z hlubin vesmíru - každý jednotlivý kus trosek se časem dostal do legend pod názvem Ztracené dědictví.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 8595558301973
Kód 1: 197
89 Kč cena s DPH
44 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Ztraceny a rozváty do všech konců světa jsou části podivného cizího komplexu z  hlubin vesmíru - každý jednotlivý kus trosek se časem dostal do legend pod názvem Ztracené dědictví. Pověsti praví, že kdesi ve vrcholcích východních hor se skrývá létající ráj, zahrada nadpozemských potěšení, kterou údajně hlídá nelidský, nelítostný Strážce. V  některých zkazkách lze nalézt zmínky, že Zahrada oplývá nevyčerpatelnými zdroji křišťálově čisté vody a nebeské many. Traduje se, že původní zahradník tohoto létajícího ráje svoje místo opustil – přemožen zlými silami dávno odešel neznámo kam, možná hledat další části Ztraceného dědictví. Létající zahrada však stále přitahuje dobrodruhy, vyvrhele lačnící po moci i vyznavače všemožných kultů, neboť její lákadla se nedají s ničím srovnat. Dosáhnout Zahrady je úkol nesmírně obtížný. Hledači musejí nejen pracně a dlouho pátrat ve starých letopisech, absolvovat namáhavou a dalekou cestu nepřístupným vysokohorským terénem plnou překážek, ale nakonec musejí podstoupit zkoušku nejtěžší – postavit se tváří v tvář Strážci a jeho hrůzu nahánějící moci. Podobně jako dávného zahradníka, i  jeho síly zla proměnily. Zuřivě pronásleduje vše živé a nezná žádného slitování.

Hra svým rozsahem připomíná geniální Milostný dopis, herní mechanismus je však jiný, takže není třeba se bát totožné hry jen v jiném kabátě.

Každé kolo se začíná se dvěma kartami na ruce. Hráč musí jednu kartu zahrát. Jeho cílem je buď zcela vyřadit protihráče ze hry nebo zjistit, kde se nachází karta Ztraceného dědictví. Jakmile totiž dojdou karty v dobíracím balíčku, nastává fáze pátrání. Hráči pátrají v pořadí dle čísla karty, kterou si nechali na ruce. Ten, který správně odhadne, kde je karta Ztraceného dědictví, je vítěz. Pokud se to nepodaří nikomu, všichni prohráli. 

Základní sadu karet si hráči mohou rozšířit o karty další sady (například Hvězdný koráb) a hrát tak až v šesti hráčích s velkým balíčkem karet nebo si karty z jednotlivých sad libovolně namíchat a hrát klasicky s 16 kartami.

Hra obrahuje:

  • 16 hracích karet

  • 4 přehledové karty

  • pravidla hry

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 10 let.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám