Hama Zažehlovací korálky fialové - 1000 ks - midi

Zažehlovací korálky HAMA patří mezi nejoblíbenější kreativní hračky. Jsou to různobarevné korály třech velikostí. MINI - tyto korálky jsou určeny pro děti od 10 let a dospělým. S MINI korálky vytváříte detailní a precizní obrázky a vzory. MIDI …

EAN: 028178207076
Kód 1: H207-07
59 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Balení zažehlovacích korálků HAMA obsahuje 1000 korálků MIDI fialové barvy.

Zažehlovací korálky HAMA patří mezi nejoblíbenější kreativní hračky. Jsou to různobarevné korály třech velikostí. MINI - tyto korálky jsou určeny pro děti od 10 let a dospělým. S MINI korálky vytváříte detailní a precizní obrázky a vzory. MIDI - tato velikost je nejvíce populární ve všech věkových skupinách. MAXI - tato velikost korálků je  pro děti od 3 do 5 let, které ještě nemají takové motorické schopnosti. Korálky se skládají na speciální podložky dle předlohy nebo vlastní fantazie. Po naskládání se překryjí zažehlovacím papírem a zažehlí běžnou žehličkou bez napařování.

Tvořivé hračky, certifikované, se zárukou kvality, oceněné několika cenami. Pomůcka k procvičení fantazie, zručnosti, trpělivosti, rozeznávání tvarů a barev, motoriky atd. Děti ani netuší, že dělají něco více, než že si jen hrají.

Doporučeno pro děti od 5 let.

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám