La Siesta Závěsný vak pro děti Joki Outdoor JKD 70-23 - výprodej

Závěsný vak JOKI představuje útulné místečko pro nejmenší děti. Ty v něm najdou místo pro odpočinek, snění, ale i pro dovádění. Vak může sloužit jako pomůcka pro rozvoj motoriky a pohybových aktivit dětí od 3 do 9 let. Je zvláště vhodný pro…

Kód 1: JKD 70-23
2 690 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

 

Závěsný vak JOKI představuje útulné místečko pro nejmenší děti. Ty v něm najdou místo pro odpočinek, snění, ale i pro dovádění. Vak může sloužit jako pomůcka pro rozvoj motoriky a pohybových aktivit dětí od 3 do 9 let. Je zvláště vhodný pro zklidnění hyperaktivních dětí. Houpání je přirozenou součástí dětského života a tento vak je přizpůsoben specifickým potřebám dětí a přirozeně stimuluje jejich všestranný rozvoj.

Hamac Tex® je polypropylenové vlákno vyvinuté speciálně pro houpací sítě a jejich zvláštní nároky. Vlákno HamacTex® vypadá jako bavlna a je stejně příjemné na dotek, nadto je odolné, stálobarevné a velmi rychle schne.

Závěsný vak JOKI nemá žádná závěsná lana, do kterých by se děti mohly zamotat, proto je zcela bezpečný. Lze jej snadno uchytit do stropu či zavěsit na trám nebo na strom. K uchycení  doporučujeme sadu Seguro.

 

Šířka plochy na sezení: 70 cm

Celková výška vaku: 150 cm

Nosnost: 80 kg

Nutná minimální výška: 200 cm

 


Tento výrobek byl vyvinut pro potřeby dětí od tří let ve spolupráci s institucí BAG, bdící nad zdravým pohybem a držením těla.

Produkty označené TÜV Rheinland jsou přezkoušené a certifikované touto kontrolní institucí, takže splňují vysoké nároky na bezpečnost.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám