Easy Vodové barvy - malířská paleta - 12 barev

Akvarelové barvy, 12 barev (průměr barvy 3 cm). Pohodlná paleta, štětec v sadě.

EAN: 5901180300353
Kód 1: S830035
45 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Akvarelové barvy, 12 barev (průměr barvy 3 cm). Pohodlná paleta, štětec v sadě. 

Podpořte dítě při rozvoji fantazie a manuálních schopností. Malování je jedním z nejlepších způsobů pro nácvik kreativity a uvolnění zápěstí. Navíc je to činnost, kterou děti doslova milují!  Akvarelové barvy se skvěle osvědčí jak během domácí zábavy, tak ve škole. Jejich pevná konzistence se mění pod vlivem vody a umožňuje tvorbu zajímavých, jemných obrazů. Barvy jsou umístěny na pohodlné paletě s místem na palec, připomínající palety, které používají skuteční umělci. Její tvar usnadňuje malování na svislé povrchy, např. na papír nebo plátno umístěné na stojanu. V paletě je také místo na štětec a prohlubeň, do které lze nalít vodu. Barvy se nejlépe nanáší štětcem. Pro dosažení tenkých čar stačí zvolit štěteček s malým průměrem, k vybarvování je pak vhodnější plochý štětec.

Bezpečnost uživatelů, především dětí, je pro nás nejvyšší prioritou. Akvarelové barvy neobsahují toxické látky, jsou bezpečné pro uživatele i prostředí.

Děti by měly barvy používat pod dohledem dospělé osoby. Barva k vnějšímu použití, nekonzumovat. V případě nanesení barvy do okolí očí nebo úst je nutné ji smýt velkým množstvím vody. 

Parametry:

  • 12 barev

  • praktická paleta s místem na vodu

  • štětec v sadě

Balení: 1 ks
Načítám