Cheva Stavebnice Cheva 8 - Benzínová stanice

Tato sada stavebnice Cheva benzínová stanice je jedním z doplňků k základním verzím stavebnice Cheva.

EAN: 8595018900197
Kód 1: CH5000080
Kód 2: 49000008
719 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 23ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tato sada stavebnice Cheva 8 - Benzínová stanice je jedním z doplňků k základním verzím stavebnice Cheva. Stavebnice Cheva benzínová stanice se skládá z benzínové pumpy, cisterny, odtahového vozidla a personálu. Stavebnice Cheva 8 obsahuje jednotlivé kostky a příslušenství, z nichž lze sestavit benzínovou stanici a přenést se tak do světa benzínových čerpadel. Součástí hračky je podrobný návod na sestavení vyobrazeného modelu. Ze stavebnice je možné postavit nejen model čerpací stanice vyobrazený na obalu, ale i modely inspirované vlastní fantazií.

  • Počet dílků: 349

  • Počet figurek: 2

  • Materiál: vyrobeno z velmi kvalitního nezávadného plastu

  • Stavebnice je balena v papírové krabici 

Klasická česká stavebnice Cheva je variabilní a polytechnická stavebnice. Stavebnice Cheva povzbuzuje dětskou zručnost, představivost a kreativitu.Cheva. Stavebnice Cheva je dárek, který potěší každé dítě.

Stavebnice Cheva se skládají z různých stavebnic, které se dají libovolně kombinovat. Mohou tak vznikat skvělá městečka, obsahující policii, hasiče, nádraží, benzínovou stanici, taxi službu apod.. Rozvíjí dětskou zručnost, podporuje myšlení a fantazii.

Tato stavebnice je vhodná pro děti od 6 let. 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 349
Věk: Od 6 let
Načítám