Easy SCISSOR Nůžky pro leváky - 13 cm

Nůžky jsou nezbytnou výbavou školního batohu. Připravené s myšlenkou na nejmenší byly uzpůsobeny velikosti ruky a potřebám malých uživatelů. Pro nejmenší, leváky.

EAN: 5902693237815
Kód 1: S923781
14 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nůžky jsou nezbytnou výbavou školního batohu. Připravené s myšlenkou na nejmenší byly uzpůsobeny velikosti ruky a potřebám malých uživatelů. Pro nejmenší, leváky. Školní nůžky byly navrženy s myšlenkou na nejmenší, u kterých dominuje levá ruka. S ohledem na velikost dětské ruky mají otvory úchytů malý průřez, díky tomu se snadno drží. Nůžky jsou speciálně připravené pro leváky a i měřítko je navrženo tak, aby bylo viditelné při stříhání papíru levou rukou. Úchyty jsou vyrobeny z barevného umělého materiálu, který padne dětem do vkusu. Aby byly nůžky bezpečné, jsou vybaveny kulatými koncovkami ostří, které předcházejí vzniku úrazu. Na ostří je gravírované měřítko (5 cm), které pomáhá při střihání materiálu na určitou délku. 

Bezpečné školní nůžky s kulatými koncovkami. Odolný materiál a ostří odpovídající délka ostří zajišťuje jistý, precizní střih. Určeno pro leváky.

Parametry:

  • pro leváky

  • ostří: nerezová ocel, kulaté koncovky

  • délka: 13 cm

  • měřítko v centimetrech

  • pohodlné úchyty

 

Balení: 1 ks
Načítám