Rebelie Neocube 5 mm Exclusive - modrý

Neocube je kostka složena z 216 velmi silných neodymových magnetů ve tvaru kuliček o průměru 5 mm. Je to fascinující hračka a zábava pro celou rodinu. Rozvíjí fantazii, prostorovou představivost a jemnou motoriku rukou. Krásné dárkové balení v……

Kód 1: 6136
525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Neocube je kostka složena z 216 velmi silných neodymových magnetů ve tvaru kuliček o průměru 5 mm. Je to fascinující hračka a zábava pro celou rodinu. Rozvíjí fantazii, prostorovou představivost a jemnou motoriku rukou. Krásné dárkové balení v kovové plechovce s českým potiskem. Fantastický dárek pro vaše příbuzné, kamarády, známé. 

Technické parametry:

  • rozměry kostky: 30 x 30 x 30 (mm)

  • průměr kuličky: 5 mm

Neodymové magnety jsou tvořeny směsí neodymia, železa a boru. Neodymiové magnety jsou natolik silné, že jsou schopny unést tisícinásobek vlastní hmotnosti.

Neocube se vyrábí ve třech velikostech (5 mm, 6 mm a 7 mm) a devíti povrchových úpravách (Nikl. Black, Silver, Gold, Green, Red, Blue, Pink, White).

Nejoblíbenější a zároveň nejprodávanější jsou magnetické kuličky Neocube o průměru 5 mm. Z vlastní zkušenosti však víme, že pro stavění modelů jsou nejideálnější kuličky o průměru 6 mm, protože mají silnější magnetickou přitažlivost a zároveň se s nimi lépe manipuluje. Kuličky o průměru 7 mm jsou určeny spíše pro muže se silnými prsty, ostatním bude manipulace s těmito kuličkami činit problémy.

Standardní a zároveň nejoblíbenější povrchová úprava Neocube je nikl - zejména pro nižší cenu. Ostatní úpravy jsou určeny pro zákazníky, kteří si rádi připlatí za výjimečný vzhled, popřípadě pro zákazníky, kteří již vlastní standardní barvu Neocube a chtějí stavět větší modely obohacené navíc o prolínání barev.

 

Balení: 1 ks
Materiál hlavolamu: Neocube
Věk: Od 9 let
Načítám