LEGO Friends 41378 - Mise na záchranu delfínů

Malý delfín uvízl, když si hrál ve vraku lodi. Vyraz s bezvadnou ponorkou Lego Friends Stephanie do zálivu městečka Heartlake na záchranu delfína! 

EAN: 5702016370218
Kód 1: 2241378
Kód 2: 41378LEG
889 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malý delfín uvízl, když si hrál ve vraku lodi. Vyraz s bezvadnou ponorkou Lego Friends Stephanie do zálivu městečka Heartlake na záchranu delfína! Ale není jediná, kdo brázdí vody kolem vraku lodě. Lego Friends Kacey je na svém podvodním skútru a hledá truhlu s pokladem, kterou si chce nechat celou pro sebe. Možná na této Lego záchranné misi najdeš i mapu k pokladu. Pomoz Stephanie vysvobodit delfína, najdi mapu k pokladu a neotálej, ať poklad najdeš dříve než Kacey! 

Součástí jsou 2 minipanenky: Stephanie a Kacey, a navíc 2 figurky delfínů. Obsahuje ponorku s pozorovací kupolí s výklopným čelním sklem, podvodní skútr, vrak lodi se sklápěcím stěžněm a mini ostrov s pokladem. Doplňky zahrnují mapu k pokladu, která reaguje na vodu, 2 paruky, 2 potápěčské přilby, korál a dílky mořských tvorů, truhlu s drahokamy, míč, láhev, ploutve, stříkačku, dětskou láhev a nástroj pro uchopování. Inspirujte svého malého stavitele, aby se vydal na Lego záchrannou misi. Pomozte svému dítěti naučit se, jak pečovat o zvířata s touto kreativní hračkou. Děti si zamilují přehrávat honičku o to, jestli najde první poklad Stephanie, nebo Kacey. Mapa k pokladu, která reaguje na vodu, přidá prvek překvapení. 

  • Ponorka měří přes 8 cm na výšku, 14 cm na délku a 11 cm na šířku.

  • Vrak lodě měří přes 13 cm na výšku, 20 cm na délku a 11 cm na šířku.

Aplikace Lego Life ti poskytne přístup k intuitivnímu návodu na stavění PLUS k této stavebnici. Pomůže se stavěním i menším stavitelům, jelikož nabízí přehledné funkce přibližování, otáčení a speciálního režimu, které jim umožní vizualizovat si jejich výtvory za pochodu. Sady Lego Friends podporují kreativní hraní a stavění je s nimi nápadité a zábavné. Tato stavebnice pro holky a kluky je součástí světa Lego Friends, který je plný každodenních hrdinů a vzrušujících reálných scénářů.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám