Easy ZAPTWIN - Fixy s vůní oboustranné - 6 barev

Oboustranné vypratelné fixy s vůní.

EAN: 5902693282761
Kód 1: S928276
30 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 16ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oboustranné vypratelné fixy s vůní. Fixy jsou základní výbavou každého školního penálu a psacího stolu. A co teprve oboustranné fixy EASY ZAPTWIN! Fixy ZAPTWIN jsou vybaveny dvěma různě širokými hroty. Tloušťky jednotlivých hrotů jsou 1,0 a 3,0 mm. Ve fixech EASY ZAPTWIN je použitá inovativní technologie, díky které je náplň obohacena o jemnou vůni, díky čemuž se děti při kreslení můžou těšit i na příjemnou a svěží vůni.

Sadu fixů EASY ZAPTWIN tvoří 6 základních barev, které vám pomůžou vytvořit krásná výtvarná díla a také umožní vaším dětem první experimenty s mícháním barev. Pomáhejte svým dětem rozvíjet fantazii a manuální dovednosti. Kreslení je jedním z nejlepších způsobů, jak projevit svou kreativitu a obratnost zápěstí. A navíc je to činnost, kterou děti milují! 

  • Fixy EASY ZAPTWIN mají klasický kulatý tvar, který dětem zajišťuje pohodlný úchop

  • Hroty fixů umožňují jemné a přesné vedení čar. jejich pohodlné uchovávání a přepravu

  • Víčko fixu předchází vysychání náplně a náhodnému znečištění v době, kdy fix nepoužíváte

  • Barva víčka odpovídá barvě náplně

  • Balení obsahuje: 6 barev

Fixy EASY ZAPTWIN jsou vhodné pro psaní a kreslení na papír. Jsou snadno vypratelné z oblečení a lehce smývatelné z hladkých povrchů. Fixy EASY jsou zdravotně nezávadné a splňují všechny požadavky a směrnice, díky čemuž je mohou bezpečně používat i děti.

Balení: 1 ks
Načítám