Mattel Fisher Price - Projektor s motýlím kamarádem pro klidné sny

Kamarád pro klidné sny 2v1 od Fisher Price je tady! Vytvořte vašemu miminku uklidňující atmosféru pro pohodové usínání a spinkání! S tímto uspávacím projektorem a plyšovým okřídleným medvídkem pro sladké sny to půjde samo. Je tu celá řada…

EAN: 887961424096
Kód 1: 25DYW48
Kód 2: DYW48MAT
841 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

 

Kamarád pro klidné sny 2v1 od Fisher Price je tady! Vytvořte vašemu miminku uklidňující atmosféru pro pohodové usínání a spinkání!

S tímto uspávacím projektorem a plyšovým okřídleným medvídkem pro sladké sny to půjde samo. Je tu celá řada možností, jak utišit a uspat děťátko. Okouzlující projekce hvězd, noční světlo měnící barvu a mnoho příjemné uklidňující hudby a zvuky přírody. Najděte perfektní kombinaci přesně pro vaše děťátko. Rozkošný medvídek může buď sedět na projektoru, nebo ho můžete položit vedle a mít ho jako samostatnou hračku. Na mazlení je jako stvořený! Na usínáčku je možné nastavit časovač na 1, 2, nebo 3 minuty. Plyšový přítulný méďa, barvy měnící noční obloha a příjemná uklidňující hudba navozují pocit bezpečí a spokojenosti a pomáhají dítěti s každodenním usínáním. Projekce hvězd nad hlavou a klidná hudba pomáhá miminkům relaxovat a zároveň stimuluje rozvoj jejich sluchových a zrakových smyslů.

Okřídleného medvídka je možné prát v pračce.

Rozměry kusového balení: 28 x 21 x 15 cm

Projektor funguje na baterie: 4x AA (nejsou součástí balení)

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám