Albi Dokonalý pár

Dokonalý pár je skvělý dárek a zábava pro příležitost oslavy, svatby nebo výročí. Jde o párty hru určenou zejména párům, které si při hraní vyzkouší, jak dobře se dokáží shodnout, předvést jeden druhého a nebo si zalichotit.

EAN: 8590228036667
Kód 1: 68893
Kód 2: 68893
589 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dokonalý pár je skvělý dárek a zábava pro příležitost oslavy, svatby nebo výročí. Jde o párty hru určenou zejména párům, které si při hraní vyzkouší, jak dobře se dokáží shodnout, předvést jeden druhého a nebo si zalichotit. Navíc lze hru hrát i ve více párech.

Otestujte, jak moc znáte svůj milovaný protějšek s partnerskou hrou Dokonalý pár. S hrou Dokonalý pár pro dospělé zjistíte, kolik chce vaše láska dětí, jestli si myslí, že lépe tančí a zkusíte předvést, jak se vaše zlatíčko tváří když je nervózní, či jak se svléká. S hrou Dokonalý pár objevíte, jakou barvou by váš protějšek vymaloval dětský pokojík, jestli si myslí, že vaří lépe než vy, ale vyzkoušíte si i, jak byste zalichotili své (budoucí) tchýni.

Hra Dokonalý pár obsahuje: herní plán, přesýpací hodiny, 2 mazací destičky, 2 fixy s mazátkem, 2 figurky labutí pro hru 2 hráčů, 4 figurky pro hru více hráčů, 2 žetony bot, 200 karet s úkoly a otázkami a pravidla

Hra je určena pro 2 - 5 párů od 18 let.

Doba hraní: cca 45 minut.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 18 let
Načítám