LEGO Creator 31104 - Hamburgerový monster truck 3v1

Nadějní kuchtíci si mohou vychutnat šťavnatý herní zážitek s hamburgerovým monster truckem ze sady od Lego Creator 3v1. 

EAN: 5702016616309
Kód 1: 2231104
Kód 2: 31104LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nadějní kuchtíci si mohou vychutnat šťavnatý herní zážitek s hamburgerovým monster truckem ze sady od Lego Creator 3v1. Děti si mohou vyzkoušet, jaké to je provozovat vlastní restauraci v tomto jedinečném vozidle se spoustou detailů z kostek. Dominantou je hamburger na střeše auta a nechybí ani skládací schody nebo figurka psa. S touto stavebnicí od Lego Creator 3v1 si děti užijí hned trojnásobnou porci zábavy a stavění. Mohou si postavit obrovský hamburgerový truck, přestavět ho na off-road nebo výkonný vůz s traktorem, nebo popustit uzdu své kreativitě a postavit cokoliv je napadne. Tato parádní stavebnice podporuje tvůrčí hraní a představuje skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům.

Má někdo chuť na hamburger? Vystoupejte po schodech do hamburgerového monster trucku a naservírujte Lego občanům jejich oblíbenou pochoutku! Díky velkým kolům a funkčnímu odpružení můžete vyrazit prodávat třeba i na pláž. Připravte posezení pro zákazníky, naskočte do vozu a pusťte se do vaření. Pak truck přestavějte na mohutný off-road nebo výkonný vůz s traktorem. Sady 3v1 lze samozřejmě použít ke stavění čehokoliv, co vás napadne.

Hamburgerový monster truck měří přes 19 cm na výšku, 17 cm na délku a 11 cm na šířku.

Počet dílků: 499

Stavebnice Lego Creator 3v1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely přináší nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň probouzejí kreativitu v dětech všech věkových kategorií. Zábavné sady jsou skvělým dárkem pro děti k jakékoliv příležitost.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám