LEGO City 60249 - Čistící vůz

Malé děti si jistě budou rády hrát s každodenními hrdiny ze sady Lego City Čistící vůz. 

EAN: 5702016617832
Kód 1: 2260249
Kód 2: 60249LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malé děti si jistě budou rády hrát s každodenními hrdiny ze sady Lego City Čistící vůz. Tento parádní model obsahuje realistické kartáče, které se otáčejí, když dítě tlačí auto dopředu, a k tomu navíc popelnici, lopatu a minifigurku řidiče. Stačí přidat začínajícího stavitele s bohatou představivostí a hraní může začít.

Je čas vyčistit ulice Lego City! Pomozte řidiči s řízením čistícího vozu s úžasnými rotujícími kartáči. Páni! S tímto parádním strojem je čištění silnic opravdu jednoduché! Pak otevřete zadní část nákladního vozu, chopte se lopaty a naházejte odpadky do popelnice, než přejdete k další práci. Hrdinové všedního dne z Lego City úspěšně vyčistili další ulici!

  • Čisticí vůz měří přes 6 cm na výšku, 10 cm na délku a 7 cm na šířku, nabízí místo pro řidiče v kabině a v zadní části má prostor na banánovou slupku!

Počet dílků: 89

Součástí této parádní stavebnice jsou pokyny Instructions PLUS – v rámci bezplatné aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry.

Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji, které se prohánějí po souši, ve vzduchu i na vodě – a se sadami od Lego City Skvělá vozidla je mohou prozkoumat pěkně zblízka! Tyto zábavné stavebnice inspirují k otevřenému, kreativnímu hraní, při němž si děti mohou přehrávat scénáře odrážející skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám