LEGO City 60246 - Policejní stanice

Sada Lego City Policejní stanice je prostě úžasná. Malí strážci zákona a fanoušci televizního seriálu Lego City si zamilují přehrávání příběhů s řadou zábavných postav, včetně Dukea DeTaina, Chief Wheelera a Daisy Kaboom. 

EAN: 5702016617801
Kód 1: 2260246
Kód 2: 60246LEG
2 315 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Lego City Policejní stanice je prostě úžasná. Malí strážci zákona a fanoušci televizního seriálu Lego City si zamilují přehrávání příběhů s řadou zábavných postav, včetně Dukea DeTaina, Chief Wheelera a Daisy Kaboom. Tato vzrušující sada zahrnuje policejní stanici se světelnou kostkou plnící funkci pátracího reflektoru a policejní auto se zvukovou kostkou plnící funkci sirény, a k tomu navíc úžasnou dodávku, motorku a sledovací dron.

BUM! Nechvalně proslulá zlodějka Daisy Kaboom propustila své kamarády zloděje z věznice v LEGO City Policejní stanici! Utíkají v únikové dodávce spolu s jejich děsivě vypadajícím buldokem! Naštěstí jsou na scéně Duke DeTain, Chief Wheeler, 2 strážníci a věrný policejní pes. Vzlétněte s parádním policejním sledovacím dronem, nastartujte motorku a dodávku a pomozte hrdinům z Lego City zadržet zločince!

  • V sestaveném stavu měří model policejní stanicepřes 15 cm na výšku,48 cm na šířku a 24 cm do hloubky, zatímco policejní dodávka měří přes 6 cm na výšku, 12 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 743

Součástí této sady je jednoduchý návod na stavění a Instructions PLUS! S tímto interaktivním návodem na stavění v rámci bezplatné aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety, který obsahuje nástroje pro přibližování a otáčení, se začínající LEGO stavitelé brzy stanou opravdovými mistry.

Policejní sady od Lego City přinášejí vzrušující zážitky při stavění a hraní. Díky realistickým vozidlům, propracovaným budovám a zábavným postavám mohou děti vytvářet příběhy a scénáře, které zobrazují skutečný život ve městě zábavným a kreativním způsobem.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám