Mindok Carcassonne: Star Wars

Zažijte vzrušující dobrodružství ze světa Star Wars v prostředí oblíbené hry Carcassonne! Známá pravidla byla drobně upravena a zjednodušena, takže hra nabízí úplně nový zážitek.

EAN: 4001504881610
Kód 1: 257
745 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

 

Zažijte vzrušující dobrodružství ze světa Star Wars v prostředí oblíbené hry Carcassonne! Známá pravidla byla drobně upravena a zjednodušena, takže hra nabízí úplně nový zážitek.

Tato verze je podobná jako klasické Carcassonne, s tím rozdílem, že z cest se zde staly obchodní trasy a ty budou namísto lupičů zde obsazovat obchodníci. Města se zase proměnila v asteroidová pole a ty budou pokrývat průzkumníci místo rytířů. Z klášterů se zde zase stanou planety a ty budou obsazovat dobyvatelé, nikoli dosavadní mniši. V této verzi není nic obdobného zemědělství, známého ze základní hry. Za symboly jednotlivých stran konfliktu (Impérium, Rebelové či Lovci odměn) zde každá figurka obdrží bonusy. Majoritní zastoupení se zde neurčuje dle počtu figurek na daném místě, ale hodem kostkou, přičemž vždy zvítězí ten, který na ní hodil více. Body se však dají utržit i za remízy či porážky. Hráč při souboji dostane tolik kostek, kolik figurek na dané pozici má a k tomu navíc ještě kostku při použití velké figurky či figurky se spřáteleným symbolem, jaký má daná lokace. Maximum však vždy budou tři kostky. Výraznou změnou zde je to, že planety lze dobývat umisťováním fïgurek na sousední pozice.

Hra obsahuje i variantu hry pro čtyři hráče, ve které se hraje se dvěma barvami za Impérium ( černá je Darth Vader a bílá jsou Stormtroopeři), kteří bojují proti dvěma barvám Aliance Rebelů (červená pro Luka Skywalkera a zelená pro Yodu). Oranžová, tedy Bobba Fett, se zde nevyužívá.

Zažijte další dobrodružství hrou na principu Carcassonne, tentokrát ze světa Star Wars!

Hra obsahuje:

  • 76 destiček vesmíru

  • 6 hracích kostek

  • 25 malých figurek

  • 5 velkých figurek

  • 5 karet postav

  • 1 počítadlo

  • pravidla hry

  • arch nálepek na figurky

Autor hry: Klaus-Jürgen Wrede

Hra je určena pro 2 - 5 hráčů od 7 let.

Doba hraní: cca 35 minut

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Typ hry: Strategické
Věk: Od 7 let
Načítám