Mindok Černé historky 2

Hra Černé historky 2 je další varianta zábavné společenské hry, která oživí každou párty s přáteli. Tato verze je ještě černější, ještě morbidnější a hlavně zábavnější.

EAN: 8595558300433
Kód 1: 043
255 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hra Černé historky 2 je další varianta zábavné společenské hry, která oživí každou párty s přáteli. Tato verze je ještě černější, ještě morbidnější a hlavně zábavnější. Prověřte svůj detektivní talent! 50 černých historek, 31 zločinů, 49 mrtvol, 11 vražd, 12 sebevražd a jedno otrávené jídlo. Jak se to vše mohlo stát? Černé historky jsou zapeklité, morbidní a mysteriózní záhady pro teenagery a dospělé s jakýmkoliv vztahem k hrám.

Černé historky by neměly chybět na žádné párty! Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor opovídá pouze "ano" nebo "ne". Strašidelná hra na jakoukoliv párty, k vodě nebo třeba na cestu autem. Vyřešte hádanku! Jen jeden hráč zná celý příběh. Všichni znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal. Tyto někdy strašidelné, ale vždy zábavné příběhy si vás i vaše přátele rychle získají

Hra Černé historky obsahuje:

  • 50 černých historek

  • česká a slovenská pravidla

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Cestovní
Věk: Od 12 let
Načítám