Spokey FIT SEAT Balanční podložka

Balanční podložka Fit Seat je vhodná pro osoby se sedavým zaměstnáním, třeba v práci nebo ve škole. Podložka přinutí uživatele k “dynamickému sedu” – stimuluje mikro pohyby obratlů, díky čemu si páteř může odpočinout a svaly se prokrví.

EAN: 5901180342766
Kód 1: K834276
363 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Balanční podložka Fit Seat je vhodná pro osoby se sedavým zaměstnáním, třeba v práci nebo ve škole. Podložka přinutí uživatele k “dynamickému sedu” – stimuluje mikro pohyby obratlů, díky čemu si páteř může odpočinout a svaly se prokrví. Podložka má malé rozměry, díky čemu jí lze lehce uschovat či přepravovat.

Optimální řešení pro osoby, které většinu dne prosedí. Podložka stimuluje pohyby obratlů, odlehčuje bederní části a nutí k sezení ve správné pozici. Pomocí ventilku lze regulovat tlak v podložce podle individuálních potřeb. Podložka slouží k provádění cvičení na nestabilním podkladě a zlepšuje pohybovou koordinaci. Může být použita během cvičení rovnováhy, pohybové koordinace nebo k masáži stop. Masážní výčnělky dráždí hmatové receptory na chodidlech, zlepšují prokrvení, což ve výsledku uvolňuje svaly dolních částí nohou. Podložka vyrobena z kvalitního, voděodolného materiálu PVC. Díky tomu je lehce udržitelná v suchu a čistotě.

Podložka je určena pro osoby se sedavým zaměstnáním. 

Parametry:

  • materiál: PVC

  • průměr: 32,5 cm

  • maximální hmotnost uživatele: 100 kg

Načítám