La Siesta Houpací síť s tyčemi Fruta FRR 11-5 - Mango

Nádherná kolumbijská síť v oranžovozelené látce Vám zaručí pohodlí a odpočinek, a to vše za bezkonkurenční cenu. Čistá bavlna je příjemná na dotek, pohodlná, pevná a trvanlivá. Na jejich dlouhých vláknech barvy obzvláště září. Oba okraje…

Kód 1: FRR 11-5
1 790 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Nádherná kolumbijská síť v oranžovozelené látce Vám zaručí pohodlí a odpočinek, a to vše za bezkonkurenční cenu. Čistá bavlna je příjemná na dotek, pohodlná, pevná a trvanlivá. Na jejich dlouhých vláknech barvy obzvláště září. Oba okraje houpačky jsou protkány zvlášť hustou sítí vláken, což dává houpačce robustnost a velkou stabilitu.

Pohodlí zvyšuje i velké množství zavěšovacích šňůr, které propojují houpačkové lehátko s úchyty pro zavěšení a umožňují rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jako byste se vznášeli.

 

  • Délka ložné plochy: 190 cm

  • Ceková délka sítě: 300 cm

  • Rozpětí tyčí: 80 cm

  • Šířka látky: 110 cm

  • Nosnost: 120 kg

 

Odolný materiál:

Hamac Tex® je polypropylenové vlákno vyvinuté speciálně pro houpací sítě a jejich zvláštní nároky. Vlákno HamacTex® vypadá jako bavlna a je stejně příjemné na dotek, nadto je odolné, stálobarevné a velmi rychle schne.

 

Vypínací tyč je vyrobena ze speciálně pěstovaného bambusu. Díky náročné destičkové výrobní technologii má obzvlášť stabilní strukturu a příjemně hladký povrch. Bambusové dřevo je odolné a může zůstat venku po celé léto, aniž by jeho stabilita utrpěla. Jeho velmi tmavá barva, získaná speciálním karamelizováním za horka, je i optickým požitkem.

Pečeť FSC® garantuje, že dřevo pochází z ekologického pěstitelství a veškeré jeho další zpracování podléhá přísným pravidlům organizace Forest Stewardship Council. FSC®-Licence Code: CO12427

 

Cena nezahrnuje stojan.

Typ houpací sítě: s tyčí
Určení: pro dospělé
Načítám