Efko Pytlíczech - Zlatá šestka - společenská hra do kapsy

Hledáte zábavnou oddychovou hru, kterou si můžete zahrát na výletě nebo jen tak pro zábavu doma? Naše provedení Zlaté šestky potěší všechny milovníky minimalismu a krásný věcí. Žádné složité návody, ale pravidla, která pochopí i děti.

EAN: 8592168548491
Kód 1: 54849
Kód 2: 54849EFK
7,65 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Oddychová hra, ve které vyhrává ten, kdo se jako první zbaví všech svých žetonů. Herní plán, dřevěné žetony a hrací kostka v designovém textilním pytlíku potěší nejednoho cestovatele a milovníka jednoduchých deskových her. 

Hledáte zábavnou oddychovou hru, kterou si můžete zahrát na výletě nebo jen tak pro zábavu doma? Naše provedení Zlaté šestky potěší všechny milovníky minimalismu a krásný věcí. Žádné složité návody, ale pravidla, která pochopí i děti. Hra je určena pro 2-8 osob.

Tuhle hru vyhraje ten, kdo se jako první zbaví všech svých žetonů. Je jen na vás, zda využijete herní plán natištěný přímo na zadní straně pytlíčku nebo raději zvolíte ten kartonový, který naleznete uvnitř spolu s dřevěnou kostku, dřevěnými žetony a návodem. Bavlněný pytlík s praktickou gumičkou je potištěn ilustrací hvězd cestovatelky a designérky Táni Sekerkové.

… a jaký příběh se za touto ilustrací plnou hvězd skrývá?

  • Jsme v Chile. Sjeli jsme z hlavní silnice a o několik set metrů dál jsme našli nádherné místo na spaní. Je docela teplo, a tak jsme se rozhodli, že nebudeme stavět stan, ale zkusíme se vyspat na korbě auta. Začíná se stmívat a k tomu ochlazovat, ale to, co se děje nad námi, to se nedá popsat. První hvězda a tady druhá, třetí… Na obloze je víc hvězd než tmy. To je mléčná dráha? Páni!

Obsahuje:

  • designový bavlněný pytlík s praktickou gumičkou na uzavírání

  • 24 dřevěných žetonů 10 x 4 mm

  • dřevěnou kostku

  • pevný skládací kartonový herní plán 180 x 180 mm

  • návod

Hra je určena pro 2 a více hráčů od 10 let.

Doba hraní: cca 15 minut

Obtížnost: snadná

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Párty hry
Věk: Od 10 let
Načítám