Efko Pytlíczech - Tangram čtverec - dřevěné hlavolamy do kapsy

Pustit se do skládání sedmi dřevěných dílků do tvaru znázorněného na kartičce je jako vyrazit za dobrodružstvím - nikdy nevíte, co vás čeká.

EAN: 8592168548460
Kód 1: 54846
Kód 2: 54846EFK
7,65 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Tangram je dřevěný hlavolam, který můžete skládat do různých obrazců buď dle předlohy nebo podle vaší fantazie. Navrhli jsme jej tak, aby na cestách nezabral moc místa. Díky originálnímu designu se jistě stane i pěkným dárkem. 

Pustit se do skládání sedmi dřevěných dílků do tvaru znázorněného na kartičce je jako vyrazit za dobrodružstvím - nikdy nevíte, co vás čeká. Ať už se nudíte ve vlaku, trávíte čas v karavanu nebo plujete na lodi, tento hlavolam bude vaším dobrým společníkem!

Věděli jste, že Tangram je již 4000 let starý hlavolam? Vznikl prý v Číně při rozbití čtvercové dlaždice. S tím naším můžete potrápit svou hlavu skládáním různých obrazců zobrazených na přiložených kartičkách. Nedaří se vám to? Žádný strach! Na rubu kartičky naleznete nápovědu, která vás povede správným směrem. Také můžete zkusit svou fantazii a vytvářet obrázky úplně nové.

Dřevěné dílky, kartičky i návod najdete v praktickém bavlněném pytlíku, na kterém naleznete kresbu Himálaje cestovatelky a designérky Táni Sekerkové.

…co vypráví její ilustrace ve stínu Himálaje?

  • Sedíme na střeše nejvyšší budovy ve vesnici, svítí slunce a kolem nás je Himálaj. Zavřu oči a cítím, jak jemně fouká vítr. Je mi krásně, říkám si, že možná takto vypadá nebe. Pijeme čaj, píšeme si deníky, hrajeme karty, díváme se na hranice s Tibetem a přemýšlíme, jak na nás bude působit výška přes 5000 m, do které se máme dostat zítra.

Obsahuje:

  • designový bavlněný pytlík s praktickou gumičkou na uzavírání

  • dřevěný hlavolam 112 x 112 mm (rozměr složeného čtverce)

  • 20 oboustranných kartiček 50 x 50 mm s předlohou/nápovědou

  • návod

Tangram Čtverec lze kombinovat i s Tangramem Srdce a vytvářet tak větší kreativní obrazce.

  • Hra je určena pro 1 a více hráčů od 10 let.

  • Doba hraní: 15 minut

  • Obtížnost: snadná

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Materiál hlavolamu: Dřevěné
Typ hry: Cestovní, Logické
Věk: Od 10 let
Načítám