Efko Pytlíczech - Piškvorky EXPERT - logická hra do kapsy

Zapomeňte na obyčejné piškvorky! Tady začíná opravdová zábava! Piškvorky Expert jsou určeny těm, kdo milují výzvy, cestování a strategii. Už během několika vteřin pochopíte náš originální herní princip, který vás okamžitě nadchne.

EAN: 8592168548446
Kód 1: 54844
Kód 2: 54844EFK
7,65 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Svižná logická zábavná hra pro dva hráče. U této deskové hry si musíte dávat pozor nejen na křížky a kolečka, ale i na jejich barvu. Dřevěné komponenty v praktickém pytlíku na cesty. Originální designový dárek, který potěší. 

Zapomeňte na obyčejné piškvorky! Tady začíná opravdová zábava! Piškvorky Expert jsou určeny těm, kdo milují výzvy, cestování a strategii. Už během několika vteřin pochopíte náš originální herní princip, který vás okamžitě nadchne. Tato skvělá hra se vejde do každé kapsy, takže si ji můžete vzít kamkoli s sebou.

S Piškvorkami Expert vás čeká blesková strategická hra, která obvykle trvá jen 2-3 minuty. Je ideální na zkrácení dlouhých chvil při čekání na vlak nebo na občerstvení v horské chatě. Dřevěné žetony můžete pokládat buď na zadní stranu bavlněného pytlíčku nebo na kartonový herní plán. Je jen na vás, co vám vyhovuje více.

Pytlíček a herní plán navíc zdobí ilustrace hor od talentované cestovatelky a designérky Táni Sekerkové.

… jaké vítězství skrývají hory na ilustraci?

  • Je 9 hodin ráno a já stojím na startu svého prvního horského závodu. Dýchám zhluboka, protože jsem hodně nervózní, ale zároveň se moc těším. První kilometry mají docela velké stoupání, to je trochu náročné. Když ale vyběhneme nahoru a už nás čeká jen cesta dolů, začne se před námi otevírat nádherný výhled na tyrkysové jezero. Vůbec jsem netušila, že taková barva v přírodě existuje. To je asi za odměnu :)

Obsahuje:

  • designový bavlněný pytlík s praktickou gumičkou na uzavírán

  • pevný skládací kartonový herní plán 180 x 180 mm  (herní plán je také natištěn na zadní straně pytlíčku)

  • 4 dřevěné kolečka (2x světlé, 2x tmavé)

  • 4 dřevěné křížky (2x světlý, 2x tmavý)

  • návod

Hra je určena pro 2 hráče od 10 let.

Doba hraní: 15 minut

Obtížnost: střední

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Logické
Věk: Od 10 let
Načítám