Efko Pytlíczech - Pexeso - oblíbená hra do kapsy

Pexeso i pro dospěláky? Ano! Stolní paměťová hra s ilustracemi Táni Sekerkové zažene nudu doma i na cestách. Designový textilní pytlík stačí vložit do kapsy a vzhůru za dobrodružstvím.

EAN: 8592168548415
Kód 1: 54841
Kód 2: 54841EFK
7,65 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Pexeso i pro dospěláky? Ano! Stolní paměťová hra s ilustracemi Táni Sekerkové zažene nudu doma i na cestách. Designový textilní pytlík stačí vložit do kapsy a vzhůru za dobrodružstvím. Vhodné i jako originální dárek. 

Ať už jste malí nebo velcí, paměť potřebuje pravidelný trénink! A my pro vás máme tu nejlepší metodu ve formě netradičního pexesa, které je navíc zabaleno v krásném bavlněném pytíku, který si snadno s sebou vezmete na hory i k moři. Nádherné designové pexeso s originálními ilustracemi talentované designérky a cestovatelky Táni Sekerkové vás zavede do světa plného barev, fantazie a vzpomínek na nezapomenutelná místa.

… jakou vzpomínku kreslí Tániny ilustrace plné plodů ze zahrádky?

  • Když jsem byla malá, tak velkým dobrodružstvím byl výlet do lesa bez dospělých. Na cestu jsme si vzali rybíz a hrášek ze zahrádky a šli zakopat náš poklad. Když jsem se na to samé místa vrátila v dospělosti, zjistila jsem, že jsme od chaty nebyli ani kilometr, ale v té době mi ta vzdálenost přišla obrovská. A ten poklad? Ten jsem vykopat nezkoušela, aby ho mohl najít někdo jiný.

Obsahuje:

  • designový bavlněný pytlík s praktickou gumičkou na uzavírání

  • 36 pevných kartonových kartiček 50 x 50 mm

  • návod

Hra je určena pro 2 a více hráčů od 10 let.

Doba hraní: 15 minut

Obtížnost: snadná

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Párty hry
Věk: Od 10 let
Načítám