Efko Pytlíczech - Člověče nezlob se - společenská hra do kapsy

Představujeme vám nejoblíbenější deskovou hru v úplně novém, originálním kabátě! Naším cílem bylo vytvořit ji tak, aby se snadno vešla do vašeho zavazadla a byla skvělým společníkem na cestách.

EAN: 8592168548484
Kód 1: 54848
Kód 2: 54848EFK
7,65 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Tradiční rodinná desková hra v netradičním provedení. Navrhli jsme ji tak, aby na cestách nezabrala příliš místa. Díky svému originálnímu designu se jistě stane i vhodným dárkem. Hra je vyrobena v České republice, ale na cesty ji můžete vzít i za hranice.

Představujeme vám nejoblíbenější deskovou hru v úplně novém, originálním kabátě! Naším cílem bylo vytvořit ji tak, aby se snadno vešla do vašeho zavazadla a byla skvělým společníkem na cestách. Díky svému jedinečnému designu se stane nejen zábavnou záležitostí, ale také originálním dárkem pro vaše blízké.

V malém bavlněném pytlíku naleznete kvalitní dřevěné figurky, kostku a pevný kartonový skládací herní plán s nádhernými ilustracemi od talentované designérky a cestovatelky Táni Sekerkové.

…co vypráví Tánina ilustrace plná borůvek?
Dnes jsme se rozhodli, že se půjdeme jen projít. Žádná túra, jen malá procházka v dešti mezi jehličím a mechem a pak do tepla dočíst si knížku u čaje a borůvkového knedlíku. Krkonoše jsem objevila až v dospělosti a pořád mě fascinuje, jak krásné hory u nás máme. Zítra už dojdeme až na Labskou boudu, ale dnes budeme zaslouženě odpočívat.

Obsahuje:

  • designový bavlněný pytlík s praktickou gumičkou na uzavírání

  • 3 x 3 dřevěné figurky

  • dřevěnou kostku

  • pevný skládací kartonový herní plán 180 x 180 mm

  • návod

Hra je určena pro 2 - 3 hráče od 10 let.

Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Párty hry
Věk: Od 10 let
Načítám