LEGO Star Wars 75352 - Císařův trůnní sál – diorama

Připomeňte si dramatické vyvrcholení klasické filmové trilogie Star Wars se stavebnicí Císařův trůnní sál – diorama.
EAN: 5702017421360
Kód 1: 2275352
Kód 2: 75352LEG
83,65 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si dramatické vyvrcholení klasické filmové trilogie Star Wars se stavebnicí Císařův trůnní sál – diorama. Je plná autentických detailů včetně dílku okna Hvězdy smrti navrženého speciálně pro tuto stavebnici a otáčejícího trůnu císaře Palpatina. Zachyťte akci s Lego minifigurkami Darth Vadera a Luka Skywalkera, kteří mají své vlastní světelné meče, a císařem Palpatinem se 2 Sithskými blesky. Použijte Sílu a znovu vytvořte vyhrocený souboj světelných mečů z filmu Star Wars: Návrat Jediho. Postavte císařův trůnní sál s oknem Hvězdy smrti a otáčivým trůnem. Světelné meče Darth Vadera a Luka Skywalkera a Sithské blesky císaře Palpatina scéně dodávají na dramatičnosti.

Stavebnici vhodnou na výstavku skvěle doplňuje plaketka se slavnou Lukovou hláškou („I am a Jedi, like my father before me.“ – „Jsem Jedi, jako byl můj otec přede mnou.“) a plaketkou s logem ke 40. výročí filmu Star Wars: Návrat Jediho.

  • Toto sestavitelné dioráma Star Wars měří přes 17 cm na výšku, 21 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 807

Tato sada je součástí řady stavebnic Lego Star Wars pro dospělé, ve které najdete další sestavitelná dioramata představující ikonické momenty, a je skvělým dárkem nejen pro vás, ale i další dospělé fanoušky Star Wars.  Aplikace Lego Builder přináší pohodlný způsob, jak snadno uchovávat a organizovat návody na stavění. Používejte ji pro přibližování a otáčení modelů ve 3D, ukládání stavebnic a sledování průběhu stavění.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže do sebe snadno a pevně zapadají. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 807
Věk: Od 18 let
Načítám