LEGO Marvel 76255 - Nová loď Strážců

Nová loď Strážců od Lego Marvel dětem představí film Strážci Galaxie: Volume 3 od Marvel Studios. Úžasná vesmírná loď k hraní i na výstavku děti od 10 let zavede do vesmíru plného nápaditého hraní.
EAN: 5702017419725
Kód 1: 2276255
Kód 2: 76255LEG
83,65 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nová loď Strážců od Lego Marvel dětem představí film Strážci Galaxie: Volume 3 od Marvel Studios. Úžasná vesmírná loď k hraní i na výstavku děti od 10 let zavede do vesmíru plného nápaditého hraní. Tato sestavitelná vesmírná loď je přesně tak úžasná, jak vypadá. Součástí je otevírací kokpit s prostorem pro tři minifigurky, tajný prostor pro další minifigurku, úložný prostor pro zbraně a doplňky a dvě malé vesmírné lodě, které lze oddělit od mateřské lodě. Nechybí pět minifigurek z filmu: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula a Adam Warlock. Loď můžete snadno zvednout a „prosvištět“ s ní vesmírem. Jakmile akce skončí, loď lze odložit na podstavec, na kterém vypadá skutečně úchvatně v jakémkoli dětském pokoji.

  • Sestavitelná vesmírná loď věrná filmu a její podstavec měří 31 cm na výšku, 21 cm na délku a 26 cm na šířku

  • Počet dílků: 1108

Stáhněte si aplikaci Lego Builder a vychutnejte si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 1108
Věk: Od 10 let
Načítám