LEGO Disney 43217 - Dům z filmu Vzhůru do oblak

Se stavebnicí Dům z filmu Vzhůru do oblak od Lego Disney a Pixar na fanoušky Disney od 9 let čeká spousta dobrodružství.
EAN: 5702017424842
Kód 1: 2243217
Kód 2: 43217LEG
46,35 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Dům z filmu Vzhůru do oblak od Lego Disney a Pixar na fanoušky Disney od 9 let čeká spousta dobrodružství. Tato sada, o které si všichni budou vyprávět, obsahuje detailní část ikonického domu s komínem a balónky, nechybí ani dvě minifigurky Lego, figurka psa Lego, batoh na prozkoumávání divočiny a kniha dobrodružství. Zabalte si svačinku, je čas na dobrodružství! Přidejte se s touto parádní stavebnicí Lego ke Carlovi a Russelovi na cestě po tajemných místech. Postavte si ikonický dům z filmu Vzhůru do oblak od studia Disney a Pixar, pošlete balónky vzhůru komínem a vydejte se kamkoli vás vítr zanese. Prozkoumejte pokoje s Russelem, připravte pelíšek pro Duga a poslouchejte při letu Carlovy příběhy. Až přistanete, přichystejte si batůžek a vydejte se na průzkum!

  • Dům měří přes 27 cm na výšku, 15 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 598

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Tato stavebnice na motivy filmu Vzhůru do oblak od studia Disney a Pixar okouzlí každého fanouška filmu i starší děti – je plná detailů a přináší obohacující stavitelský zážitek. 

Tato prémiová stavebnice je zábavným dárkem pro dospělé fanoušky filmu Vzhůru do oblak nebo starších dětí, které se chtějí připojit k nejnovějšímu trendu.

Už od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy a umožňují konzistentní spojování. Dílky Lego vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 598
Věk: Od 9 let
Načítám