Ravensburger Hrady v Burgundsku

Jako vlivný francouzský vévoda v 15. století děláte vše, co je ve vašich silách, aby vaše země vzkvétala. K prosperitě vás může dovést akademický pokrok, rozvoj měst, zemědělství i obchodování – vyberte si svou strategii pečlivě! 
EAN: 4005556275250
Kód 1: 2427525
1 015 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Jako vlivný francouzský vévoda v 15. století děláte vše, co je ve vašich silách, aby vaše země vzkvétala. K prosperitě vás může dovést akademický pokrok, rozvoj měst, zemědělství i obchodování – vyberte si svou strategii pečlivě! Vzrušující strategická hra pro všechny, kteří hledají dlouhotrvající výzvu a hru, která jde do hloubky! 

Píše se 15. století v Burgundsku ve střední Francii. Jste vlivní vévodové a vašim cílem je, aby vaše panství prosperovala a rozkvétala díky strategické expanzi a obchodu. Hoďte kostkami, objevte své možnosti a najděte strategii, která z vás udělá vítěze. Zemědělství, stavění a výzkum jsou některé z cest, které vás mohou dovést k prosperitě a prestiži. V této budovatelské hře existuje mnoho způsobů, jak získat vítězné body. Zvolte si svou strategii moudře! Ve hře se nachází mnoho různých vévodství, a tak hra nabízí nespočetné množství variací a zůstává výzvou i pro zkušené hráče, protože žádné dvě hry neproběhnou stejně. Vítězem se stává hráč, který má na konci hry nejvíce vítězných bodů. 

Hra obsahuje:

  • 1 hrací plán

  • 16 hráčských desek

  • 9 perforovaných desek (s více než 300 dílky)

  • 9 kostek

  • 8 hracích figurek

  • brožurku s pravidly

Hra je určena pro 1 - 5 hráčů od 12 let.

Doba hraní: 70 - 120 minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 12 let
Načítám