DOUDOU Dárková sada - plyšový usínáček Medvídek - 26 cm

Medvídek malý král v krásné dárkové krabičce, má hezké detaily jako je malá zlatá korunka nebo puntíkovaná látka. Rád se stane velkým kamarádem Vašeho miminka.
EAN: 3700335235494
Kód 1: DC3549
31,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Medvídek malý král v krásné dárkové krabičce, má hezké detaily jako je malá zlatá korunka nebo puntíkovaná látka. Rád se stane velkým kamarádem Vašeho miminka. Díky jemným harmoniím barev, směsím velmi jemných materiálů bude tato hračka lákat malé i větší děti. Doprovází miminko od narození, aby mu přinesl hebkost, pohodlí a objetí. Rozvíjí smysly a zvědavost.

Rozkošný medvídek je posazen do nádherné dárkové krabičky s grafikou evokující modernost i luxus. Ideální také jako dárek k narození miminka. 

Údržba: Perte v lázni na 30°. Přirozené nebo nízkoteplotní sušení.

Hlavní vlastnosti:

  • měkký plyš, prémiový materiál

  • v souladu s evropskými normami CE

  • vhodné od narození

  • ideální dárek k narození

Parametry: 

  • Rozměr: 26 cm

  • Materiál: látka, plyš

  • Dárková krabička 

Francouzská firma Doudou od roku 1999 vyrábí kvalitní plyšové hračky, maňásky, usínáčky, panenky a další zajímavé výrobky pro děti a jejich rodiče. Sídlí v prefektuře Val-d’Oise, kde tým kreativců vyvíjí a inovuje nejen design, ale také proces získávání materiálů. Klade se důraz na výslednou kvalitu výrobků.

Společnosti Doudou záleží na ekologii, podporuje lokální biodiverzitu, v sídle firmy najdete vlastní včelíny, v produktové nabídce zase výrobky z organické bavlny s certifikátem GOTS, také výrobky ze 100% recyklovaných vláken s certifikátem GRS. Firma pravidelně zasazuje stromy, keře a rostliny, preferuje lodní a vlakový transport a pracuje na vlastní recyklační lince, kterou využije při další výrobě svých produktů.

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám