DOUDOU Plyšový králíček růžový - 26 cm

Tato plyšová hračka králíčka z kolekce "Candy Rabbit" bude nezbytným společníkem Vašeho dítěte. Jeho hedvábná textura z něj udělá plyšovou hračku, se kterou se budou chtít děti mazlit celý den.
EAN: 3700335221220
Kód 1: DC2122
639 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Tato plyšová hračka králíčka z kolekce "Candy Rabbit" bude nezbytným společníkem Vašeho dítěte. Jeho hedvábná textura z něj udělá plyšovou hračku, se kterou se budou chtít děti mazlit celý den. Rozkošný králíček v krémové barvě s růžovými oušky, je posazený do nádherné dárkové krabičky s grafikou evokující modernost i luxus. Tato plyšová hračka je také ideální jako dárek.

Údržba: Perte v lázni na 30°. Přirozené nebo nízkoteplotní sušení.

Hlavní vlastnosti:

  • měkký plyš, prémiový materiál

  • v souladu s evropskými normami CE

  • krásná dárková krabička

  • vhodné od narození

Parametry: 

  • Rozměr: 26 cm

  • Materiál: látka, plyš 

Francouzská firma Doudou od roku 1999 vyrábí kvalitní plyšové hračky, maňásky, usínáčky, panenky a další zajímavé výrobky pro děti a jejich rodiče. Sídlí v prefektuře Val-d’Oise, kde tým kreativců vyvíjí a inovuje nejen design, ale také proces získávání materiálů. Klade se důraz na výslednou kvalitu výrobků.

Společnosti Doudou záleží na ekologii, podporuje lokální biodiverzitu, v sídle firmy najdete vlastní včelíny, v produktové nabídce zase výrobky z organické bavlny s certifikátem GOTS, také výrobky ze 100% recyklovaných vláken s certifikátem GRS. Firma pravidelně zasazuje stromy, keře a rostliny, preferuje lodní a vlakový transport a pracuje na vlastní recyklační lince, kterou využije při další výrobě svých produktů. 

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám