JARNIVYPRODEJ

Galison Sada zápisníků Arjuna - 2 ks

Sada zápisníků Arjuna Writer's Notebook obsahuje dva 80stránkové ploché zápisníky, z nichž každý má krásný design od Designers Guild.
50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 9780735360624
Kód 1: CHB0624
250 Kč cena s DPH
125 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Společnost Designers Guild, založená v roce 1970 Tricia Guild, navrhuje a vyrábí látky, tapety, čalounění a další po celém světě. Sada zápisníků Arjuna Writer's Notebook obsahuje dva 80stránkové ploché zápisníky, z nichž každý má krásný design od Designers Guild. Zápisníky Galison Writer's jsou ideální pro psaní a pořizování poznámek na cestách.

Hlavní vlastnosti:

  • 2 ks zápisníků, 80 stránek

  • Krásný design od Designers Guild

Parametry:

  • Materiál: papír, karton

  • Obsahuje: 2 ks zápisníků, 80 stránek

  • Design Guild

Americká společnost Galison byla založena v roce 1979, aby ve spolupráci s muzei a galeriemi zpřístupňovala široké veřejnosti umělecká díla v podobě chytře navržených papírových výrobků. S růstem společnosti se rozrůznil její sortiment, dnes tak v její nabídce můžete najít nejen pohlednice, blahopřání, notesy, kalendáře a knihy, ale také širokou škálu hlavolamů, her a dekorací. Díky inovacím se zejména v oblasti hlavolamů stali významným hráčem na trhu, mohou tak úspěšně naplňovat svůj hlavní záměr – inspirovat a přinášet umění do každodenního života. Pyšní se spoluprácemi s mnoha různými, známými i začínajícími umělci a stále vyhledávají nové, aby potěšili široké spektrum zákazníků.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

Galison Puzzles

Načítám