Galison Penál na tužky Gardens

Perfektní společník do školy. Tužky, pravítka a další pomůcky si můžete bezpečně uložit, díky pevnému zipu nic neztratíte. Studio Liberty London je známo svými květinovými a grafickými potisky a nabídkou inovativních a eklektických vzorů.
EAN: 9780735372856
Kód 1: CHB2856
417 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Perfektní společník do školy. Tužky, pravítka a další pomůcky si můžete bezpečně uložit, díky pevnému zipu nic neztratíte. Studio Liberty London je známo svými květinovými a grafickými potisky a nabídkou inovativních a eklektických vzorů. Tato květina inspirovaná Indií, původně navržená v roce 1977, má sigmoidní tvar zobrazující půvabnou zahradu. Design byl přepracován studiem Liberty v roce 2014.

Hlavní vlastnosti:

  • Prostorný penál s květinovým motivem

  • Vyražené logo

  • Tištěno na PU materiálu

  • Zlatý zip

Parametry:

  • Rozměry: 21,6 x 5,1 x 5,1 cm

  • Materiál: PU veganská kůže, kov

  • Umělec: Liberty London

Americká společnost Galison byla založena v roce 1979, aby ve spolupráci s muzei a galeriemi zpřístupňovala široké veřejnosti umělecká díla v podobě chytře navržených papírových výrobků. S růstem společnosti se rozrůznil její sortiment, dnes tak v její nabídce můžete najít nejen pohlednice, blahopřání, notesy, kalendáře a knihy, ale také širokou škálu hlavolamů, her a dekorací. Díky inovacím se zejména v oblasti hlavolamů stali významným hráčem na trhu, mohou tak úspěšně naplňovat svůj hlavní záměr – inspirovat a přinášet umění do každodenního života. Pyšní se spoluprácemi s mnoha různými, známými i začínajícími umělci a stále vyhledávají nové, aby potěšili široké spektrum zákazníků.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

Galison Puzzles

Načítám