Mudpuppy Puzzle oboustranné - Pozemní a mořští predátoři - 100 dílků

Oboustranné puzzle zobrazuje barevné lovce divočiny na jedné straně a odvážné lovce hlubin oceánu na straně druhé. Toto puzzle dva v jednom je skvělou rodinnou aktivitou, kterou si mohou společně užít dospělí i děti.
EAN: 9780735376786
Kód 1: CHB6786
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Oboustranné puzzle zobrazuje barevné lovce divočiny na jedné straně a odvážné lovce hlubin oceánu na straně druhé. Toto puzzle dva v jednom je skvělou rodinnou aktivitou, kterou si mohou společně užít dospělí i děti. 

Puzzle jsou vyrobeny za použití významného podílu recyklovaného papíru a nabízí špičkový potisk nezávadnými barvami. Jsou opatřeny matnou povrchovou úpravou, která zajišťuje za všech okolností věrné podání detailů i barev. Jejich zadní strana je potažena hladkým, na dotek příjemným povrchem, díky němuž se při skladování rozloženého puzzle netvoří prach. 

Spolu s pečlivě zabalenými dílky naleznete v balení také letáček s návodným obrázkem, který zpravidla obsahuje další informace o tvůrcích a pozadí vzniku díla. Dodáváno v mimořádně pevné a poutavě zpracované kartonové krabičce vyrobené z recyklovaného kartonu. 

Hlavní vlastnosti:

  • 100 precizně vyřezaných dílků

  • Vyrobeno s použitím recyklovaných a udržitelně získaných materiálů

  • Pečlivě vybraný motiv od renomovaných tvůrců a umělců

  • Potisk a provedení nejvyšší kvality

  • Obsahuje návodný obrázek

Parametry:

  • Rozměry balení: 32 x 23 x 5cm

  • Rozměr puzzle: 55 x 42 cm

  • Materiál: recyklovany papír, karton

  • Počet dílků: 100

  • Autor obrázku: Owena Daveyho

Mudpuppy je malá společnost založená v roce 1992, sídlící v New Yorku. Je součástí vydavatelství Galison Publishing LLC a zabývá se výrobou ekologických hlavolamů, her a hraček. Jejím cílem je pomáhat dětem odpoutat se od obrazovek a sítí pomocí moderního, zajímavého a zábavného designu. Na jejích produktech se podílí stále širší škála ilustrátorů a spisovatelů. Usiluje o tvořivou rozmanitost ve vztahu k vlastním zaměstnancům, obchodním partnerům a zákazníkům. Přijímá tím společenskou odpovědnost a jejich produkty i podpora rozmanitým organizacím reflektují aktuální společenská témata, boj proti rasismu a začleňování menšin. Za své produkty si již vysloužila více než 200 různých ocenění. 

Balení: 1 ks
Motiv: Zvířata
Motivy: Zvířata
Počet dílků: 100 - 299 dílků
Rozměry: 55 x 42 cm
Věk: Od 6 let
Načítám