Mudpuppy Puzzle - Kaleidoskop brouci - 500 dílků

Rodinné puzzle Kaleidoskop brouci obsahuje nádherné ilustrace barevných brouků uspořádaných do vzoru inspirovaného oslnivým pohledem přes kaleidoskop.
EAN: 9780735362338
Kód 1: CHB2338
385 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Rodinné puzzle Kaleidoskop brouci obsahuje nádherné ilustrace barevných brouků uspořádaných do vzoru inspirovaného oslnivým pohledem přes kaleidoskop. 

Puzzle jsou vyrobeny za použití významného podílu recyklovaného papíru a nabízí špičkový potisk nezávadnými barvami. Jsou opatřeny matnou povrchovou úpravou, která zajišťuje za všech okolností věrné podání detailů i barev. Jejich zadní strana je potažena hladkým, na dotek příjemným povrchem, díky němuž se při skladování rozloženého puzzle netvoří prach. 

Spolu s pečlivě zabalenými dílky naleznete v balení také letáček s návodným obrázkem, který zpravidla obsahuje další informace o tvůrcích a pozadí vzniku díla. Dodáváno v mimořádně pevné a poutavě zpracované kartonové krabičce vyrobené z recyklovaného kartonu. 

Hlavní vlastnosti:

  • 500 precizně vyřezaných dílků

  • Vyrobeno s použitím recyklovaných a udržitelně získaných materiálů

  • Pečlivě vybraný motiv od renomovaných tvůrců a umělců

  • Potisk a provedení nejvyšší kvality

  • Obsahuje návodný obrázek

Parametry:

  • Rozměry balení: 20 x 20 x 5 cm

  • Rozměr puzzle: 51 x 51 cm

  • Materiál: recyklovaný papír a karton

  • Počet dílků: 500

Mudpuppy je malá společnost založená v roce 1992, sídlící v New Yorku. Je součástí vydavatelství Galison Publishing LLC a zabývá se výrobou ekologických hlavolamů, her a hraček. Jejím cílem je pomáhat dětem odpoutat se od obrazovek a sítí pomocí moderního, zajímavého a zábavného designu. Na jejích produktech se podílí stále širší škála ilustrátorů a spisovatelů. Usiluje o tvořivou rozmanitost ve vztahu k vlastním zaměstnancům, obchodním partnerům a zákazníkům. Přijímá tím společenskou odpovědnost a jejich produkty i podpora rozmanitým organizacím reflektují aktuální společenská témata, boj proti rasismu a začleňování menšin. Za své produkty si již vysloužila více než 200 různých ocenění. 

Balení: 1 ks
Motiv: Zvířata
Motivy: Příroda, Zvířata
Počet dílků: 500 - 599 dílků
Rozměry: 51 x 51 cm
Typ puzzle: Čtvercové
Věk: Od 8 let
Načítám