EscapeWelt 3D dřevěná mechanická skládačka hlavolamu - Fort Knox Pro

Svět zločinu již nikdy nebude stejný! Píše se rok 1947 a legendami opředený zloděj Al Capone už ví, že se jeho život pomalu chýlí ke konci.
EAN: 746052851114
Kód 1: EWBB
999 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Svět zločinu již nikdy nebude stejný! Píše se rok 1947 a legendami opředený zloděj Al Capone už ví, že se jeho život pomalu chýlí ke konci. Přestože svou špinavou a zavrženíhodnou prací dosáhl obrovského jmění, největší cenu má pro něj v rodině Capone po generace předávaná drobná mince Bubu. Aby ji před nenechavci ukryl, rozhodl se potají vloupat do nejbezpečnějšího trezoru ve Spojených státech, do Fort Knox! Stěny ze silného betonu a vstupní dveře o váze desítek tun… Co k tomu dodat, za druhé světové války zde byly uloženy klenoty Spojeného království. Mince je díky tomuto vychytralému kousku uložená v bezpečí, všem na očích! 

Je na čase slavného gangstera pokořit a stát se novou legendou podsvětí! Buďte chytřejší, pronikněte do nedobytné pevnosti Fort Knox, ukořistěte minci a výměnou za ni získejte od Caponea všechen jeho majetek. Kupředu! 

Nepovažujete hotový hlavolam za dostatečnou výzvu a chcete jej napřed sami sestavit? S novou řadou mechanických puzzle EscapeWelt máte jedinečnou příležitost! Stavebnicí z překližky vyzkoušíte svůj důvtip a dovednosti hned dvakrát. Výsledný model ukrývá malou přihrádku, kterou můžete kreativně využít k úschově vodítka ve vlastní dobrodružné hře, nebo zpestření zážitku z drobného dárku. Součástí balení je podrobný obrázkový návod k sestavení a postup odemknutí, který obsahuje také QR kód vedoucí na stránku s nápovědou. Rébus má vždy jedno řešení, kvalitním provedením je ale předurčen k dalšímu použití, neváhejte jím proto dále obdarovat a vyzvat své přátele, nebo členy rodiny. 

Hlavní vlastnosti:

  • 73 precizně vyřezaných dílků

  • rozměry vnitřní přihrádky 9 × 9 × 4 cm

  • vysoká obtížnost sestavení a řešení

  • vyrobeno v EU

Parametry:

  • Rozměry: 12 x 10 x 11,5 cm

  • Materiál: dřevo

  • Počet dílků: 73

  • Obtížnost: vysoká

  • Vyrobeno v EU

Hra je určena maximálně pro 2 - 3 hráče. Ale také si opravdu užijete hraní Fort Knox Pro sami!

Lipská společnost EscapeWelt, jak už její název napovídá, se zabývá zejména tvorbou tzv. únikových her. Se stejnou vášní přitom ovšem vyvíjí a vyrábí také řadu originálních hlavolamů, které z jejích únikových her přímo vychází. Výroba probíhá ve dvojici továren v EU, a to za použití přírodních materiálů, zejména pečlivě vybraného, kvalitního březového dřeva, díky němuž jsou jejich rébusy příjemné na pohled i na dotek. Finální produkty jsou sestavovány ručně, s velkým důrazem na kvalitu a spolehlivost. Práci a snahu vloženou do výrobků ocenily již tisíce zákazníků, kteří se opakovaně vracejí a motivují společnost k tvorbě dalších unikátních hádanek.
Balení: 1 ks
Materiál hlavolamu: Dřevěné
Počet dílků stavebnice: 73
Typ 3D puzzle: Mechanické
Typ hry: Logické

Try to solve the Fort Knox Box by Escape Welt.

Načítám