Bino Krabička na zoubky

Krabička na zoubky je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva, je odolná proti korozi a je trvanlivá. Umožňuje chránit a uspořádat zoubky Vašeho dítěte. Každý zub má své místo a také zvláštní význam.
EAN: 4019359860520
Kód 1: 86052
370 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Krabička na zoubky je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva, je odolná proti korozi a je trvanlivá. Umožňuje chránit a uspořádat zoubky Vašeho dítěte. Každý zub má své místo a také zvláštní význam. Uchovávejte je v krabičce na zoubky jako vzpomínku na nezapomenutelné okamžiky svého dítěte.

Skvělý dárek na památku z dětství! Každá krabička je pro děti a miminka jedinečná, protože si v ní mohou uchovat nezapomenutelné okamžiky svého vyrůstání. Její součástí je jedinečný rámeček na fotografie. Můžete tak spojit sbírku zoubků spolu s obrázky do jednoho celku, aby Vaše krabička byla ještě pamětihodnější. Pro dlouhodobé skladování mléčných zubů. 

Hlavní vlastnosti:

  • Krabička, ampulka a šroubovák

  • Vestavěný rámeček na fotografie

  • Odolné kovové zavírání

  • Robustní provedení z masivního dřeva

Parametry:

  • Rozměry: 14 x 10 x 3 cm

  • Materiál: dřevo, kov, plast

  • Váha: 0,41 kg

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám