LEGO Speed Champions 76915 - Pagani Utopia

Sestavitelný model Pagani Utopia od Lego Speed Champions úžasně zachycuje osobitý design tohoto velkolepého italského hyperauta.
EAN: 5702017424194
Kód 1: 2276915
20,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Sestavitelný model Pagani Utopia od Lego Speed Champions úžasně zachycuje osobitý design tohoto velkolepého italského hyperauta. Společnosti Pagani a Lego Group společně vytvořily úchvatný model pro fanoušky a děti od 9 let vhodný na stavění, hraní i na výstavku. Užijte si jedno z nejúžasnějších hyperaut světa – Pagani Utopia. Poprvé v historii se Lego Speed Champions spojilo s touto italskou automobilkou a vyrobilo repliku jejího úchvatného vozu. Zapálení fanoušci aut si tento výjimečný model mohou postavit a vystavit si jej nebo do jeho kokpitu umístit minifigurku řidiče a vydat se na rychlou jízdu.

Objevte autentické prvky sběratelského modelu hyperauta Pagani: typický výfuk se čtyřmi koncovkami, zvlněná karoserie, široká přední maska, podběhy kol a motor pod sklem. Součástí stavebnice je také minifigurka řidiče, kterou lze umístit do kokpitu a vydat se s ní na dobrodružné závody.

  • Replika Pagani Utopia je 4 cm vysoká, 15 cm dlouhá a 8 cm široká

  • Počet kostek: 249

Zábavný digitální zážitek pro fanoušky Lego! Nechte se s dětmi vést aplikací Lego Builder a užijte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte své stavebnice a sledujte svůj postup. 

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 249
Věk: Od 9 let
Načítám