LEGO Harry Potter 76420 - Turnaj tří kouzelníků: Černé jezero

Děti se stavebnicí Lego Harry Potter Turnaj tří kouzelníků: Černé jezero zažijí magické dobrodružství.
EAN: 5702017413235
Kód 1: 2276420
Kód 2: 76420LEG
985 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti se stavebnicí Lego Harry Potter Turnaj tří kouzelníků: Černé jezero zažijí magické dobrodružství. Stavebnice obsahuje sestavitelnou podvodní scénu s obloukem, 2 jeskyněmi a ohebnými dílky Lego, které se postarají o efekt plavání. Nechybí ani model mola s funkcí ponoření minifigurky, který lze postavit na podvodní scénu. Prožijte znovu slavnou scénu z filmu Harry Potter a Ohnivý pohár s 5 minifigurkami Lego, včetně Harryho Pottera s dílky ploutví a Viktora Kruma s dílkem žraločí hlavy. Mají za úkol zachránit Hermionu Grangerovou a Rona Weasleyho. Minifigurka jezerního člověka, figurka ďasovce, která je novinkou pro březen 2023, a hromada doplňků, jako je žaberníkový lektvar, inspirují fanoušky k dlouhým hodinám hraní.

Pusťte se do druhého úkolu Turnaje tří kouzelníků v Černém jezeře! Hermiona Grangerová a Ron Weasley jsou uvězněni pod vodou a Harry Potter s Viktorem Krumem, který má vykouzlenou žraločí hlavu, musí spěchat na jejich záchranu. Najděte žaberník, který Harrymu pomůže dýchat pod vodou a dá mu ploutve. Skočte z mola do vody a zachraňte Hermionu a Rona. Ale dejte si pozor na jezerního člověka a ďasovce!

  • Model mola je 18 cm vysoký, 12 cm široký a 6 cm hluboký a lze jej také připevnit na podvodní pozadí

  • Počet kostek: 349

Aplikace Lego Builder děti provede stavitelským dobrodružstvím. Umožňuje jim přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Od roku 1958 splňují Lego dílky prvky přísné standardy kvality, takže se znovu a znovu drží pohromadě. Lego kostky a dílky splňují nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 349
Věk: Od 8 let
Načítám