LEGO City 60361 - Nejbláznivější kaskadérská výzva

Stavebnice Nejbláznivější kaskadérská výzva od Lego City přinese dětem od 7 let celé hodiny zábavy.
EAN: 5702017416229
Kód 1: 2260361
Kód 2: 60361LEG
73,65 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Nejbláznivější kaskadérská výzva od Lego City přinese dětem od 7 let celé hodiny zábavy. V této kaskadérské stavebnici najdete 2 kaskadérské motorky a 3 kombinovatelné prvky pro kaskadérské kousky včetně 360° smyčky, ohnivého kruhu a „mimozemšťanské věže“. Malí dobrodruhové mohou otestovat své schopnosti, vytvořit velkolepá představení a soutěžit s kamarády a rodinou o pohár vítěze. 

Připravte se na Nejbláznivější kaskadérskou výzvu! Otestujte své dovednosti, naplánujte velkolepá představení a soutěžte o vítězný pohár. Rozjeďte motorku se setrvačníkem, překonejte gravitaci na 360° smyčce, odrazte se od rampy, proleťte na motorce ohnivým kruhem a plnou rychlostí zasáhněte místo pro šplhání na mimozemšťanské věži. Zvyšte pak obtížnost zkombinováním výzev. Pevně se držte! 

  • Ultimate Stunt Driver Challenge obsahuje smyčku, rampu, obruč a věž a měří přes 21 cm na výšku, 28 cm na šířku a 24 cm do hloubky

  • Počet dílků: 385

Tato stavebnice Lego City Stuntz obsahuje srozumitelné tištěné pokyny, aplikace Lego Builder pro chytré telefony a tablety navíc nabízí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění prohlížet modely ze všech úhlů. Sestavitelné stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k podnětnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady Lego City Stuntz. 

Všechny Lego dílky splňují nejpřísnější průmyslové standardy, aby byla zajištěna konzistence, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 385
Věk: Od 7 let
Načítám