LEGO DOTS - Harry Potter 41811 - Doplňky na stůl – Bradavice

Darujte kreativním dětem a fanouškům Harryho Pottera od 8 let možnost ukázat svou příslušnost k bradavické koleji a uklidit stůl s pomocí sady doplňků na stůl Lego DOTS.
EAN: 5702017425115
Kód 1: 2241811
Kód 2: 41811LEG
949 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte kreativním dětem a fanouškům Harryho Pottera od 8 let možnost ukázat svou příslušnost k bradavické koleji a uklidit stůl s pomocí sady doplňků na stůl Lego DOTS. Sada je navržena k rychlému postavení a neomezeným možnostem tvoření a umožní dětem experimentovat. Nápaditá sada k vlastnoručnímu tvoření 4 různých doplňků do pokoje: držáčku na poznámky v podobě Zlatonky, fotorámečku s ozdobami, misky ve tvaru šály a uzamykatelné krabičky na poklady, a navíc nalepovací záplata 8x8 a spousta zdobítek, včetně 10 náhodně vybraných dílků s obrázky z 16 možných variant. Nechybí ani přiložený inspirativní letáček, který dětem pomůže nastartovat kreativní zábavu, a navíc návody k sestavení 4 předmětů k ozdobení. 

  • Rám obrazu je po postavení 15 cm vysoký a 9 cm široký

  • Počet dílků: 856

Pro děti, které milují design a Harryho Pottera Sady DOTS seznámí děti se zábavným světem hraní s kostkami Lego, zatímco si budou zdobit doplňky dle vlastních kouzelných nápadů. Umožněte dětem dát průchod jejich vášni pro umění a design a pomozte jim uklidit si na stole s touto parádní sadou, která je ideální pro všechny školáky. 

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 856
Věk: Od 8 let
Načítám