LEGO Creator 31139 - Útulný domek 3v1

Děti od 8 let si zamilují hraní příběhů s úžasnou stavebnicí Lego Creator 3v1 Útulný domek.
EAN: 5702017415925
Kód 1: 2231139
1 289 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 8 let si zamilují hraní příběhů s úžasnou stavebnicí Lego Creator 3v1 Útulný domek. Stavebnice obsahuje model rodinného domu se čtyřmi pokoji: kuchyní, obývákem, hlavní ložnicí a dětským pokojem, a navíc zahradní terasou. Dům lze rozevřít uprostřed, aby dětem poskytl ještě více herních možností. V útulném domku můžete sedět na zahradní terase nebo si dát něco na zub v kuchyni. Pak ho přestavějte na třípatrový dům u vodního kanálu s kanceláří v podkroví, uměleckou galerií a kavárnou nebo si dopřejte dovolenou v domě u jezera, kde můžete vyplout na vodu v loďce. S touto stavebnicí 3v1 zábavné hraní nebude brát konce. S touto stavebnicí budou mít děti možnost postavit tři různé domky Lego. Mohou si poskládat dvoupatrový rodinný dům se zahradní terasou, přestavět ho na třípatrový dům u vodního kanálu s podkrovní kanceláří, galerií a kavárnou nebo si postaví dům u jezera s loďkou. Všechny modely lze přizpůsobit a můžete si s nimi hrát ve dvou polohách, a navíc jsou dodávány se třemi minifigurkami (2 dospělými a 1 dítětem), kterým lze měnit oblečení a vlasy za účelem vytvoření různých postav.

  • Rodinný dům měří přes 19 cm na výšku, 19 cm na šířku a 13 cm do hloubky

  • Počet kostek: 808

Stáhněte si aplikaci s návody Lego Builder, která dětem umožní vychutnat si zcela novou porci zábavy při stavění díky funkcím přibližování a otáčení modelů ve 3D, ukládání stavebnic a sledování postupu. 

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 808
Věk: Od 8 let
Načítám