LEGO Classic 11030 - Velké balení kostek

Se stavebnicí Lego Classic Velké balení kostek si užijete spoustu hraní. Přináší totiž spoustu barev a neomezené herní možnosti pro děti od 5 let.
EAN: 5702017415147
Kód 1: 2211030
Kód 2: 11030LEG
1 289 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Classic Velké balení kostek si užijete spoustu hraní. Přináší totiž spoustu barev a neomezené herní možnosti pro děti od 5 let. Probuďte ve svém dítěti lásku k umění a designu s pomocí 1000 jasně zbarvených kostek Lego a spousty nápadů a inspirace! 1000 kostek v 10 výrazných barvách. Stavebnice obsahuje velkou spoustu výrazných kostek Lego – zejména pak původní, velmi oblíbenou kostku 2x4! Součástí jsou také návody na stavění zábavných modelů, včetně auta, glóbusu, květiny, srdíčka, kytary, domku, smajlíku, papouška, psa a jablka. 

  • Počet dílků: 1000

Tato kolekce kostek je navržena tak, aby inspirovalak neomezenému tvoření a hraní. Je dodávána dokonce s brožurou plnou návodů a tipů pro mladé designéry. Digitální verzi návodů na stavění pak naleznete také v aplikaci Lego Builder.

Stavebnice z řady Lego Classic vhodné od 5 let přinášejí inspiraci pro děti a dospělým nabízejí perfektní příležitost, jak sdílet vzácné vývojové milníky a zábavu při stavění se svými ratolestmi. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1000
Věk: Od 5 let
Načítám