LEGO Marvel Spiderman 10791 - Mobilní základna Spideyho týmu

Díky klasickým postavám a vozům je Mobilní základna Spideyho týmu od Lego Marvel perfektním dárkem pro děti od 4 let.
EAN: 5702017424163
Kód 1: 2210791
Kód 2: 10791LEG
1 089 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Díky klasickým postavám a vozům je Mobilní základna Spideyho týmu od Lego Marvel perfektním dárkem pro děti od 4 let. Součástí je pět minifigurek – Spidey, Ghost-Spider, Miles Morales, Black Panther a Rhino – a navíc sestavitelná základna pro Spideyho a jeho tým. Mobilní základna má otevírací kokpit a zadní dveře, které lze otevřít a může z ní vyjet a zase se vrátit závoďák a čtyřkolka. Rhino má blaster, který střílí vejce. Jeho cílem je obchod s potravinami, ve kterém najde dostatek munice na bitvu s jídlem. Mezi doplňky najdete prvky pavučin a pouliční vybavení. Začátečnická kostka a obrázkový návod s příběhem malým stavitelům dodá odvahu stavebnici postavit.

  • Model je je 10 cm vysoký, 17 cm dlouhý a 9 cm široký

  • Počet dílků: 187

Aplikace Lego Builder potěší nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní prohlížet si model při stavění. Stavebnice pro děti od 4 let představují ideální způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu při stavění se svými potomky: Ať už patří mezi dlouholeté příznivce modelů Lego nebo se s našimi kostkami teprve seznamují.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé bez námahy zaklapnou dohromady. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman, Marvel
Počet dílků stavebnice: 187
Věk: Od 4 let
Načítám