LEGO ICONS 10313 - Kytice lučního kvítí

Dávat i dostávat květiny je vždy radost. Kytice lučního kvítí od Lego Icons je nejen nápaditá, ale zároveň nikdy nezvadne. Proč tedy neoslavit nejbližší speciální příležitost tím, že své blízké obdarujete květinami, které nikdy nezvadnou ..
EAN: 5702017416663
Kód 1: 2210313
50,19 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Dávat i dostávat květiny je vždy radost. Kytice lučního kvítí od Lego Icons je nejen nápaditá, ale zároveň nikdy nezvadne. Proč tedy neoslavit nejbližší speciální příležitost tím, že své blízké obdarujete květinami, které nikdy nezvadnou ani je nebudete muset zalévat? Kytice lučního kvítí je tvořena výhradně nápaditými dílky Lego. Přináší 8 druhů lučních květin s nastavitelnými stonky. Začínající květináři a milovníci květin tak mohou dlouhé hodiny sestavovat a identifikovat různé druhy, jako je například chrpa, levandule, mákovník velšský, kerblík lesní, pérnatec netíkovitý, gerbera, stračka a vlčí bob. Po dokončení modelu si lze květiny vystavit v oblíbené váze, kde se stanou středobodem domácí výzdoby a zdrojem radosti v jakékoli místnosti. Poznámka: Váza není součástí balení.

Stavebnice je součástí revoluční botanické kolekce Lego pro dospělé a obsahuje několik dílků z rostlinného plastu, který se trvale udržitelným způsobem vyrábí z cukrové třtiny.

  • Stonky jsou dodávány v různých délkách. Larkspur je 47 cm vysoký s rovným stonkem (pouze jako vodítko)

  • Počet kostek: 939

Chtěli byste ještě větší kytici? Tuto stavebnici lze zkombinovat se stavebnicí Lego Flower Bouquet (10280LEG) a vytvořit tak jednu velkou kytici nebo 2 různá aranžmá. Tato stavebnice je součástí revoluční botanické kolekce Lego pro dospělé a obsahuje několik dílků z rostlinného plastu, který se trvale udržitelným způsobem vyrábí z cukrové třtiny.

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozpojování – a to již od roku 1958. Dílky Lego kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model kytice lučního kvítí je bezpečný a dostatečně robustní.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 6 x 38,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 939
Věk: Od 18 let
Načítám