Red Dragon Dart Mat - Koberec k terči - Pro Position

Vžijte se do postoje nejlepších světových šipkařů a stůjte v naprosto stejné pozici, v jaké oni vyhrávali největší mistrovství světa. Koberec Pro Position umožňuje hráči stát v pozici profesionálů.

EAN: 5021921092344
Kód 1: Z0168
30,38 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 15ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vžijte se do postoje nejlepších světových šipkařů a stůjte v naprosto stejné pozici, v jaké oni vyhrávali největší mistrovství světa. Koberec Pro Position umožňuje hráči stát v pozici profesionálů. Můžete si vybrat pozici světové jedničky Petera Snakebite Wrighta, světové dvojky a mistra světa pro rok 2020 Gerwyna Price a úřadujícího mistra Premier League Jonnyho Claytona. Podložka Pro Position je vybavena jasným a přehledným turnajovým měřením a je vyrobena z PVC materiálu, který zajišťuje neklouzavý povrch.

Ať už se rozhodnete vyzkoušet jakoukoli pozici, jasně vidíte, že byla vyzkoušena těmi nejlepšími - užijte si ji.

  • Rozměry: 73,5 x 60 cm

Peter Snakebite Wright

Peter Wright je pravák a na čáře má pozici ve středu a upřednostňuje pravé oko. Jeho pravá noha a bok jsou. natočeny bokem ke středové čáře, což umo'tnuje natočit pravé rameno směrem k čáre.

Gerwyn The Iceman Price

Gezzy je pravák a stojí na čáře napravo od středu. Jeho postavení pravé nohy a boků umožňuje, aby se jeho pravé rameno a házecí ruka dokonale vyrovnaly s cílem. Gezzyho úhel hlavy je dokonale vyrovnaný, obě oči jsou kolmo na linii míření.

Jonny The Ferret Clayton

Jonny Clayton je pravák a stojí na čáře 6 až 8 palců vlevo od středu. Technicky vzato je tedy jeho pozice při rozestavení vlevo od středové čáry k terči. Jeho pravá. noha a kyčel jsou blízko středu čáry, což umožňuje, aby jeho pravé rameno zůstalo na cílové čáře. Jonny táhne šipku zpět do středu očí.

Balení: 1 ks
Hráč: Jonny Clayton, Peter Wright, Gerwyn Price
Typ příslušenství - Zboží.cz: koberec
Načítám